Udgivet i Livsstil

Sådan får I den fedeste drengetur til Sardinien

Af Ølkøler.dk

Er der noget federe end en drengetur? Er I en drengegruppe, der altid tager til syden, måske endda til Sardinien, så er dette den perfekte artikel til jer.

Vi vil nemlig gennemgå måder at få den fedeste tur til Sardinien på, igennem nogle små huskeregler og tips.
Drengeture kan meget, og jo ældre vi bliver, og hvis vi får familie, så kan det ende med at blive endnu vigtigere for at føle, at man får noget afbræk fra hverdagens rutiner.

Rutiner kan være godt, men det er ikke lige så godt, som en drengetur hvor I hygger jer, som de gode drenge I var en gang.
Her vil vi have fokus på en tur til Sardinien, men de samme tips og tricks kunne relatere sig til hvor som helst, så snart det er en drengetur det handler om.

Lad os gennemgå det hele.

Tip # 1 - Stil jer selv spørgsmål omkring hvad I kan godt lide at lave

Hvilken type drengegruppe er I? Skal I ligge på stranden med en øl fra en ølkøler hele tiden? Skal I på natklub? Skal I ud og vandre? Skal I være aktive? Det og meget mere er gode spørgsmål at stille hinanden. Hvis I alle er afklarede fra starten omkring, hvilken type tur I gerne vil have, så er der større chance for, at ingen bliver skuffede eller sure undervejs. Og hvis I ikke bliver sure eller skuffede, så får I en god tur til Sardinien.

Især hvis I holder øllene kolde i en ølkøler!

TIP # 2 - Sørg for der er noget spændende til alle

Det kan være nemt at tænke demokrati, når man skal planlægge en drengetur til Sardinien, men husk nu på, at alle skal have en fed tur.

Er I alle i et forhold? Eller er der måske nogle enkelte singler? Singler og folk i parforhold kan nogle gange ønske forskellige aktiviteter.

Sørg for, at der er lidt til hver. Det ligger sig op ad tip nummer 1, det at stille jer selv spørgsmål. Men husk flertallet skal ikke altid bestemme det hele.

Den fedeste drengetur er ikke den fedeste drengetur, hvis det ikke er en god tur for alle. Inkluder alles ønsker! Og inkluder en ølkøler.

TIP # 3 - Tænk over jeres budget

Hvordan er jeres budget? Måske har I allesammen forskellige jobs, og måske har I derfor også meget forskellig indkomst. Det kan være, at nogle af jer er lidt bekymrede omkring, hvor mange penge I kommer til at bruge. Start eventuelt med at finde billige flybilletter til Sardinien, og derefter finde et billigt hotel, som lever op til alles budget.

En billig tur er ikke nødvendigvis en dårlig tur. Men en tur, der ødelægger bankkontoen for en af jer, vil aldrig blive den fedeste drengetur.

Inkluder alles økonomi, og tænk over et budget, der passer til alle. På den måde er der ikke nogen bekymringer, og huslejen kan betales måneden efter endnu engang.

En ølkøler kan sørge for billige og kolde øl uanset budget.

TIP # 4 - Giv jer selv frihed

Giv jer selv frihed til at være drenge. Sardinien har mange ting at byde på også for drengerøve. Giv jer selv den frihed, det vil sige at smide hæmningerne lidt. Måske er I over tid blevet lidt rutinepræget, og måske er I blevet lidt glade for, at tingene er behagelig og rolige.

I skal selvfølgelig aldrig gøre noget ulovligt. Det er ok at være drengerøve, så længe det ikke går udover andres ting og andre menneskers ve og vel.

Lav lidt larm, medbring en ølkøler, og hyg jer, som I plejede.

TIP # 5 - Lav jeres research

Ved I hvad I skal lave på turen? Ved I hvad Sardinien har at byde på? Sardinien er et fantastisk sted at være og har mange ting at byde på.

Der er mange aktiviteter til både store og små, og I kan helt sikkert finde noget, der kan ramme jer og jeres lyster.

Lav jeres research på Sardinien, inden I tager af sted. Hvad koster tingene, hvad har I råd til at lave dernede? Det hele? Fedt! Der er nok at tage fat på, men I får den fedeste drengetur, hvis I har kigget det i gennem på forhånd, og ikke står til dernede og skal finde ud af det hele.

En velplanlagt drengetur til Sardinien med kolde øl fra en ølkøler bliver den fedeste drengetur.

TIP # 6 - Husk solcremen - undgå soleksem og undgå solskoldning !

Solen skinner i Sardinien, som regel. Husk at bruge solcreme! Der er ikke noget værre end at få en fed drengetur ødelagt, fordi du er nødt til at blive i skyggen.

Tag solcremem på, og sørg for ikke at blive solskoldet. Også for jeres alle sammens fremtid skyld. En solskoldning kan skabe problemer for din hud i en lang årrække, og hudkræft er ikke til at spøge med. Bare fordi I skal have det sjovt, så kan I stadig godt være kloge og sikre jer, at I også kan tage på en masse fede drengeture i fremtiden.

Husk derfor altid solcremen, og husk ølkøleren!  


 

Find det du mangler på ølkøler.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 10 produkter fra mere end 7 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 15 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-21 09:00:01.

10
Produkter
7
Forhandlere
15
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.