Udgivet i Livsstil

På ferie med gutterne til Playa del Ingles på Gran Canaria - sådan får du den bedste rejse

Af Ølkøler.dk

Du holder nok rigtig meget af din familie, men du ser dem også hver dag, og kunne godt have brug for et afbræk en gang imellem. Dine venner ser du sjældent, og har normalt heller ikke tid i hverdagen til at få en snak, men hvad gør du så?

Derfor skal du tage gutterne med på ferie

"Flygt" fra hverdagen og tag gutterne med på ferie. Det er sjældent at man som voksen med børn og partner får lov til at få en afbræk fra hverdagen. Når du tager på ferie med dine venner, har du mulighed for at lægge familieferie-stressen på hylden og bare more dig. Giv dine venner et kald og invitér dem.

Tag syd på

Der findes et hav af lækre rejsedestinationer verden over og Playa del Ingles på Gran Canaria er ingen undtagelse. Playa del Ingles er en by på øen Gran Canaria i det spanske øhav. Byen er en af de mest populære feriedestinationer for turister. Her kan I tage hen, hvis I trænger til en ferie med gang i eller en afslappende en af slagsen. Der findes mange forskellige hoteller, der dækker alles smag. Et voksenhotel ville måske være oplagt, så I ikke skal være omgivet af stressede familier og grædende babyer.

Mad

Uden mad og drikke duer helten ikke, så derfor skal I have noget godt mad, når I er på ferie. Hvis I er blevet en smule træt af de tre samme retter på jeres hotel, hvorfor så ikke udforske, hvad byen og øen har at byde på. For at ramme den lokale stemning, er det bedste bud en kanarisk restaurant. Her kan I få frisk fisk fra havet og en god lokal tapas. Prøv også de kanariske kartofler, der skal dyppes i en lækker marinade/sovs og derefter nydes.

Øl

Øl skal I heller ikke snydes for, og jo der bliver produceret øl på den spanske ø. Øllen der produceres på Gran Canaria hedder "tropical", og er en superfin øl. Den er ikke så højtidelig, så den kan ment drikkes inden en bytur, men også til et måltid mad. På øen findes der også flere mikrobryggerier, som producerer gode øl.

På toppen af Gran Canaria ligger bryggeriet: Cerveza Texeda. Cerveza texeda ligger 1000 meter over havets overflade, og producerer blandt andet øl med mandelduft med vand fra en nærliggende kilde. Her får I virkelig en oplevelse af at være lokal på Gran Canaria. Hvis en guidet tur kunne være interessant, så skal man kontakte ejeren for yderligere information og spørgsmål.

Dyrk seværdigheder og oplevelser

Når man tager afsted på ferie, så vil man som oftest også gerne opleve, hvad destinationen har at byde på. Derfor skal i på Playa del Ingles opleve: snorkeltur, Segway, bådtur, hvalsafari, kameltur og meget meget andet. Hvis I vil have vejen til et godt grin, så skulle I måske prøve surfing? Surfing er en aktivitet, der kan tage lang tid - det kan selvfølgelig an på, hvor lærenemme I er.

Når I skal surfe, er det vigtigt, at I har udstyret i orden, og derfor kan I booke hele oplevelsen hos et firma, så det har styr på det hele - I skal bare møde op. Når I surfer, får I ikke blot en fantastisk oplevelse med surfing, men også en oplevelse af de fantastiske strande i området. Det giver god mulighed for at opleve flere ting på en gang og få udvidet sin horisont.

Find det du mangler på ølkøler.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 10 produkter fra mere end 7 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 15 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-13 09:04:40.

10
Produkter
7
Forhandlere
15
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.