Udgivet i Livsstil

6 gaveideer til studenten der gør studentertiden lidt sjovere

Af Ølkøler.dk

Hvis man kender en, der snart bliver student, så skal man nok også til at gå i tænkeboks i forhold til, hvilken gave man skal give vedkommende. Den type gave, som klart er sjovest at give, er selvfølgelig en gave, som kan bruges i studentertiden - det virker bare på en eller anden måde rigtigt at gå den vej, når der nu engang er tale om en gave til en student.

Herunder skal det derfor handle meget mere om gode gaveideer til studenten - og ellers er der mange flere ideer til studentergaver her. Så det er bare med at lade dig inspirere.

En gavekurv med en masse lækkert alkohol

Noget, som i hvert fald gør sig gældende for mange, der lige er blevet studenter, er, at de har en masse gode fester og byture i vente, fordi det netop skal fejres, at man er blevet færdig med at gå i skole. Derfor kunne en gavekurv med lidt forskelligt alkohol, og eventuelt nogle snacks, være en rigtig fin gave. En gavekurv er desuden rigtig flot og festlig at modtage, så der er faktisk rigtig mange gode ting ved at vælge sådan en type gave.

Så skal man måske bare lige samle lidt informationer sammen om, hvilken type alkohol som studenten er mest glad for.

En ølkøler - til sommerens mange festlige stunder

I forlængelse af det førnævnte bud på en gave, kan man også overveje, om man skal give en endnu sjovere gave - nemlig en ølkøler. Studentertiden er jo netop ofte i løbet af sommeren, og det betyder altså også, at man måske får drukket lidt flere lunkne og varme øl, end hvad godt er.

Og det er selvfølgelig allermest lækkert, hvis man kan nyde en iskold øl - det kan du altså give studenten mulighed for ved netop at give en ølkøler. Og så er det bare en lidt sej gave, der bare skriger af ungdom og fest og farver.

Koncertbilletter

I studentertiden, som jo altså for de fleste er om sommeren, så er det også helt oplagt at tage ud og se nogle koncerter - derfor er et tredje bud på en gave, at man giver studenten nogle koncertbilletter. Her vil det helt sikkert give mest mening at give to billetter, hvor studenten så selv kan invitere en god ven eller veninde med.

Her kræver det dog lige, at du har en smule kendskab til, hvilken slags musik studenten lytter mest til. Og hvis du ikke lige ved det, så kan du helt sikkert altid spørge forældrene, som nok ved lidt mere om, hvad der bliver lyttet mest til.

Højtaler

En gave, som kan vise sig at være rigtig brugbar i studentertiden, og måske også bare generelt, er en højtaler - altså den type højtaler, som er trådløs, og som har en størrelse, der gør, at man kan tage den med sig overalt.

Om sommeren, som jo typisk er studentertiden, så er der nemlig rigtig mange fester, sammenkomster og lignende, der foregår udenfor, og der giver det bare lidt ekstra stemning, hvis man har mulighed for at sætte noget godt musik på. Det er desuden også bare en ret tjekket ting at være den person, som har en højtaler, og som altid kan garantere den gode stemning, så det er dermed også en ret fed gave.

Og når studentertiden så er slut, så kan man selvfølgelig bruge højtaleren til alt muligt - man kan bare bruge den derhjemme på sit værelse, og så selvfølgelig også hvis man skal en tur på stranden, holder picnic i en park, og hvad man nu ellers finder på med den tid, man har.

Så tag gerne et lille kig på udvalget af højtalere og vælg eventuelt den, der virker mest praktisk at have med rundt. Så kan den nemlig blive brugt mest muligt, og det er jo det vigtige med sådan en slags gave.

En bog - gerne en ungdomsklassiker

Selvom man typisk forbinder studentertiden med at være en tid med fest og farver, så har alle mennesker jo brug for at trække sig lidt tilbage en gang imellem og bare slappe af til noget, der er dejligt. Der er eksempelvis mange, som slapper af til at læse, og nu hvor studenten jo netop ikke går i skole mere, så er det måske rart nok stadig at holde læsningen lidt ved lige. Så en rigtig god bog er faktisk også en rigtig skøn gave at give til studenten.

Her kan man jo så bruge lidt ekstra energi på at overveje, hvilken slags bog det skal være. Hvis man selv ved en del om bøger, så kan man jo dele ud af sine egne anbefalinger. Et godt tip kunne dog være at vælge en af de bøger, som går under kategorien "ungdomsklassikere", da det vil sikre, at både en person, der læser meget og en person, der måske ikke læser så meget, vil nyde bogen.

Ofte er det jo nemlig nemmere at læse en historie, hvor man også nogenlunde kan se sig selv i det, og det vil jo netop være tilfældet med mange ungdomsbøger. Man kan eksempelvis købe "The Catcher in the Rye" eller "Den kroniske uskyld", som begge betragtes som ungdomsklassikere, og som de fleste unge mennesker nok vil få en del ud af at læse.

Og igen, hvis der netop er tale om et ungt menneske, der læser rigtig meget, så er der måske også mere at vælge imellem i forhold til, hvilken bog man kan give.

Penge til at rejse for

Hvis man har lidt svært på at komme på en helt konkret ide til en gave, og man måske heller ikke kender studenten helt vildt godt, så kan man også bare vælge at vedlægge nogle penge i en konvolut, hvor man så beskriver, at pengene altså kan bruges på en rejse, som studenten har planlagt til sommer.

Der er nemlig rigtig mange unge mennesker, der vælger at rejse, når de er blevet studenter - om det så er en længere rejse, eller om det blot er en lille ferie med vennerne, kan så være ret forskelligt. Så lidt ekstra penge til en af disse ferier er altså ikke helt tosset og er derfor også et rigtig fint bud på en gave.

Find det du mangler på ølkøler.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 10 produkter fra mere end 7 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 15 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-21 09:00:01.

10
Produkter
7
Forhandlere
15
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.